Forte violen kopen

Forte violen is live!

Met veel trots lanceren we Forte Violen!

Na het maken van mooie foto’s, het schrijven van teksten en het uitdenken van wat wij met Forte Violen willen bereiken is onze pagina nu een feit. Welkom! Wij hopen dat er veel mensen zullen zijn die bij ons de stap naar een atelier- of meesterviool gaan maken. Wij proberen het bespelen van deze violen mogelijk te maken middels redelijke prijzen of zelf via verhuur. Je kunt zelfs een viool kopen op afbetaling.

Inmiddels kun je ons ook steeds meer vinden op andere pagina’s zoals viool.startpagina.nl. Houd het internet dus overal goed in de gaten, want je kunt ons meer en meer vinden zodat wij onze visie kunnen naleven en missie kunnen waarmaken: Het mogelijk maken dat veel mensen de overstap maken naar een prachtige atelier- of meersterviool!

Viool blog

Daarnaast schrijven wij ook graag over onze eigen avonturen op het gebied van violen, muziek en de wijdse wereld. Volg daarom geregeld onze blog zodat je weet waar Forte violen mee bezig is, en wat er in de wondere wereld van de viool gebeurt. Speciale wensen of verzoeken dat wij ergens bij zijn? Geen probleem, neem rustig contact met ons op en we zijn erbij.