Over ons

Wij staan voor…

Kwaliteit atelier- en meesterviolen

Persoonlijk advies en 30 dagen testperiode

Inruilgarantie; geen risico en de juiste viool bij een volgende stap

Onze klanten vinden…

“Bij Forte Violen heb ik een instrument met een prachtige warme klank kunnen kopen. Er was een ruime keuze en ik kreeg alle tijd om de meest geschikte viool uit te kiezen. Al vrij snel vond ik een aantrekkelijk geprijsd instrument dat echt bij mij paste.”

Christiaan Veltkamp

”Bedankt voor je goede hulp en advies. We zijn erg blij met de viool en denken dat we een goede keuze hebben gemaakt. We hebben de hele avond genoten van mooi vioolspel!”

Jeannet Sanderse

Met veel plezier speel ik op mijn bij Forte Violen gekochte viool. Een instrument met een diepe klank. Ik kreeg alle ruimte om verschillende violen en stokken uit te proberen. Het contact verliep prettig.

Marjon Bregman

Deskundig advies en serieus musicus voor de echte liefhebber met hart en ziel..

Cees Witvliet

Bereik ons via…

  Donald Vons 06 – 423 567 13

  Info@ForteViolen.nl

 Bezichtigen op afspraak in Arnhem.

Over het ontstaan van Forte Violen

Forte violen is ontstaan uit ons enthousiasme en onze passie voor violen. Ons assortiment is de afgelopen jaren gegroeid uit een verzameling nieuwe en oude violen uit o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Aangemoedigd door de contacten die wij hebben met vioolbouwers, vioolleraren en violisten zijn we sinds begin 2015 Forte Violen gestart. Alle violen worden beschreven en zijn op onze site te bekijken met foto’s. Je kunt bij ons niet alleen een viool kopen, maar ook een viool huren. Kijk voor viool huren hier voor meer informatie.

Onze violen zijn in goede conditie en direct te bespelen. Als de viool niet bevalt kunt u de viool binnen 30 dagen terug brengen. De violen en strijkstokken worden op de website gepresenteerd en kunnen in alle rust uitgeprobeerd worden. Dit kan in Arnhem. Meer weten? Neem dan hier contact met ons op.

Over Donald, eigenaar en amateur violist.

Donald is in 1976 geboren in Hengelo. Op zesjarige leeftijd begint hij met viool spelen en wordt de interesse voor de viool gewekt. Viool spelen doet hij nog steeds. Daarnaast is hij begonnen met de bouw van zijn eerste viool die bijna is voltooid. Donald heeft een passie voor violen en wil deze graag delen met andere mensen.

Donald Vons